PINTAESCOLA

 
Os trasladamos esta iniciativa del Ayuntamiento de Castellón.
En nuestro centro haría falta pintar algunas zonas, si estáis interesados en colaborar en este proyecto enviarnos un mail a: ampacolegioestepar@gmail.com con vuestro nombre, teléfono y nombre de los alumnos que os vinculan al centro antes del viernes 12 de Febrero y veremos si hay suficientes voluntarios para llevarlo a cabo.
«A fi d’embellir les escoles i fer-les més acollidores per a xiquets, pares, mares i altres col·lectius del barri, des de l’Ajuntament de Castelló de la Plana hem posat en marxa el projecte “#PINTAESCOLA”.
Es tracta d’un projecte al qual els centres podeu adherir-vos o no, i que va començar a prendre forma després de la reunió de directors celebrada en el CEIP Bernat Artola.
 
Per participar-hi:
1-Cada col·legi decideix si vol participar i tria què és el que vol pintar o decorar: un mur del pati o de l’exterior, el sòl del pati (jocs tradicionals), una tanca, unes columnes, etc.
2-Aquells centres interessats hauran de preparar un xicotet projecte previ. Molts ja ens l’heu fet arribar.
3-El projecte ha de nàixer de la comunitat educativa (mestres, AMPA, xiquets i xiquetes) i es podrà comptar amb la col·laboració d’entitats i associacions del barri que s’hi vulguen implicar.
4-La pintura i el material necessari el facilitarem des de l’Ajuntament de Castelló.
5- Els projectes s’hauran d’haver enviat abans del proper 19 de febrer. Durant les setmanes del 22 al 26 de febrer i del 7 a l’11 de març, es revisaran els projectes i s’adequaran les superfícies que ho requerisquen.
6-  El dia 14 de març vos farem arribar el material. I des del 14 fins al 23 de març, es duran a terme les jornades #PINTAESCOLA. Cada escola decidirà quan i com s’organitza.»
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deja una respuesta

Nombre *
Correo electrónico *
Web